De eerste stap is gezet!

aanbod 1: leerkracht opstart vierde leerjaar 24/24
aanbod 2: leerkracht lichamelijke opvoeding 12/24 (voorlopig)

Je kiest bewust voor onderwijs dat anders georganiseerd moet worden. Waar we de focus leggen op gepersonaliseerd, hedendaags onderwijs met een blik op de toekomst. Waar social media, out of the box denken en creatief omgaan met projecten en planning tot de basisvoorwaarden horen van een flexibel team. Een team waar veel van gevraagd wordt en grenzen zullen verlegd worden. Je bent geen leerkracht meer in je klas maar een coach voor alle leerlingen binnen je unit en homebase. Vergeet klaslokalen, refters, binnen de lijntjes kleuren en mooi gevormde rijen. Omarm creativiteit, experimentele projecten, visionaire ideeën en 21th century skills. Combineer werken in flexplekken, homebases, workerspace met instructieve lessen en maak er vooral een boeiende, leerrijke en inspirerende dag van!
Nog steeds overtuigd om mee je schouders onder het project te zetten en blik verder uit te bouwen tot een school van de toekomst?
Lees dan hieronder wat je moet doen om in aanmerking te komen.

Maak een filmpje of animatie waarin je de focus legt op hoe jij goed onderwijs ziet in 2030. Toon dit aan met wat jij reeds doet in je klas of stageplaats. Hoe pak je coöperatief werken aan? Hoe ziet jouw ideale planning er uit? Hoe ziet de planning van de kinderen er uit? Geef goede praktijkvoorbeelden waar je fier op bent,  zet jezelf in de kijker door talenten weer te geven. Overtuig ons van jouw kwaliteiten en wees bewust van je groeikansen.
U bent leerkracht lichamelijke opvoeding?  Toen aan hoe je coöperatief werken, outdoor education en zelfsturend leren toepast tijdens de lessen lichamelijke opvoeding. Wat pas je reeds toe? Waar liggen jouw groeikansen?
Deadline 15 mei 2021 om 22.00 uur.

Zet jouw filmpje of animatie op youtube.

Je maakt een QR-code aan en stuurt deze code door naar directie@basisschoolblik.be

We gaan aan de slag met alle inzendingen en maken een selectie waarmee we doorgaan naar ronde 2.