Momenteel kan je niet meer digitaal aanmelden. Wens je toch nog in te schrijven? Dat kan! Neem gerust contact op voor een rondleiding door Blik.

Digitaal aanmelden?

U wenst graag naar Blik te komen? Meld je dan eerst aan via het digitaal aanmeldingssysteem.

Klik hier om de officiële aankondiging van de gemeente Edegem te lezen.

• Van maandag 3 februari 2020 tot en met 21 februari 2020 mogen kinderen van personeel én kinderen behorende tot eenzelfde leefeenheid* van reeds ingeschreven kinderen, hier aanmelden. (LET OP !!  Voorrangsregeling: niet aangemeld vóór 1 maart: voorrangsregel vervalt en je meldt aan als alle anderen)
    (*leefeenheid: kinderen wonenden onder hetzelfde dak: broers en zussen, nieuw samengestelde gezinnen, …)
  • 2 tot en met 31 maart: nieuwe leerlingen melden aan via deze website.
    • het tijdstip van aanmelden heeft GEEN invloed op het al dan niet toekennen van een plaats
    • als ouder kies je in welke scholen je wil aanmelden
    • als ouder bepaal je de schoolvolgorde: op 1 de school die het meest je voorkeur geniet, enzoverder
    • je kan alleen een plaats toegewezen krijgen in een school die je aanduidt als daar plaats is: je kan 1 tot 8 scholen opgeven (Wij raden aan om minimum 2 scholen op te geven.)
  • Criteria bij bepalen  van de volgorde wie een ticket krijgt voor een school van uw keuze:
    • eerst op basis van afstand op wandelafstand (berekend door Google Maps),
    • vervolgens op basis van schoolkeuze (eerste, tweede, derde, … keuze)
    • bij ex aequo’s (zelfde afstand, zelfde schoolkeuze) wordt toeval toegepast (de computer kiest at random)
  • 27 april: Je ontvangt je ticket waarop je kan lezen in welke school je uw kind kan inschrijven.
  • 4 tot en met 22 mei: INSCHRIJVEN: met je ticket ga je naar de school,
  • bij voorkeur op maandag 11 mei van 08.45 tot 18.30 uur.
    • je ticket wordt omgezet in een definitieve inschrijving (de volgorde heeft geen invloed: iedereen met een ticket heeft een plaats)
    • MEEBRENGEN: KidsID (als je dit hebt) of ander officieel document van het kind.
    • LET OP: als je niet met je ticket naar de toegewezen school gaat vóór 24 mei, vervalt het ticket en wordt de gereserveerde plaats vrijgegeven voor kinderen op de wachtlijst.
  • vanaf 29 meivrije inschrijving voor nog open plaatsen (principe: eerst is eerst)
Jouw unieke ticket verzilveren?
We ontvangen u met open armen om je kind (-eren) effectief in te schrijven. Neem zeker de KidsID of ander officieel document van uw zoon of dochter mee.
Capaciteit schooljaar 2020-2021
KLEUTERS
Instappers: 12 leerlingen
K1: volzet