Digitaal aanmelden voor ouders

1. Meld je kind (-eren) aan tussen 1 en 29 maart 2019 via deze link.
  2. Op 29 april ontvang je een ticket voor een toegewezen school. Indien deze school niet de school van eerste keuze is, ontvang je ook een weigeringsdocument van alle scholen die hoger op uw voorkeurslijst stonden en waarvoor uw kind ongunstig werd geordend. (Kinderen kunnen nooit toegewezen worden aan een school waarvoor niet werd aangemeld)
  3. Tussen 6 en 24 mei ga je met jouw ticket naar de school om effectief in te schrijven. (ticket verzilveren). Je neemt hiervoor best contact op met Geert om een afspraak te maken.  Na 24 mei is je ticket niet meer geldig.
  4. Indien je je niet hebt aangemeld, kan je vanaf 28 mei rechtstreeks in de school inschrijven tijdens de vrije inschrijvingsperiode (indien er nog plaatsen vrij zijn). Ook hier neem je best eerst contact op met Geert
  5. Exra informatie nodig? Klik en lees:  Veelgestelde vragen – brief voor de ouders – brochure ‘digitaal aanmelden in Edegem
  6. Of bekijk hier het filmpje.
Jouw unieke ticket verzilveren?
We ontvangen u met open armen om je kind (-eren) effectief in te schrijven. Neem zeker de KidsID of ander officieel document van uw zoon of dochter mee.
Capaciteit schooljaar 2019-2020
KLEUTERS
Telkens 20 leerlingen voor geboortejaar 2017, 2016, 2015 en 2014
Capaciteit schooljaar 2019-2020