Handig om weten

voormiddag van 08.45 – 12.20 uur
namiddag van 13.40 – 15.20 uur
nabewaking tot 16.45 uur
nadien buitenschoolse opvang door Edegem (IBO)

De gemeente Edegem organiseert buitenschoolse opvang tijdens de schoolvrije momenten op weekdagen, voor alle
basisschoolkinderen woonachtig en/of schoolgaand binnen de gemeente of waarvan ouders werken binnen de gemeente.
’s Morgens vanaf 07.00 uur kan u daar terecht. ’s Avonds tot 18.30 uur. Voor meer info klikt u op het infosymbool. Klik hier voor meer info.

Blik gaat voor duurzame mobiliteit en zet zijn schouders onder het STOP-principe. Dat principe bepaalt de rangorde van
wenselijke vervoerwijzen: “S” staat voor “stappen” (voetgangers), “T” staat voor “trappen” (fietsers), “O” voor openbaar
vervoer (collectief vervoer) en “P” (van privé) voor individueel gemotoriseerd vervoer. Klik hier voor meer info.

Op onze Facebookpagina kan u alle laatste nieuwtjes terugvinden. Even liken en je bent helemaal up-to-date.

jongste kleuters: Juf Eline
oudste kleuters: Juf Liesbet